INFORMÁCIO

[wptab name=’SZABÁLYZAT’]

  • A fórumban mindig az adott témához kell hozzászólni!
  • Illetlen, vulgáris kifejezések használata Tilos! Ismétlődés, végleges kizárást vonhat maga után.
  • Egymás szidalmazása illetve mások nevének, jó hírének  megsértése tilos! Ismétlődés, végleges kizárást vonhat maga után.
  • A  fórum reklám céljára nem használható
  • Műszaki okokból a hozzászólásba maximum 2 link illeszthető be. az ennél több linket tartalmazó hozzászólások moderációra várakozó státuszba kerülnek és csak kézi ellenőrzés után jelennek meg. Inkább két külön hozzászólásban tedd közzé a linket, úgy azonnal megjelenik.

A Fórumban található véleményekért és a feltöltött képekért semmilyen felelősséget nem vállalok, és amennyiben tudomásomra jut, hogy valamely vélemény vagy hozzászólás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a vitatott tartalmat azonnal eltávolítom.
[/wptab]
[wptab name=’SZERZŐI JOG’]
Az oldal tartalma a forrás megjelölése mellett szabadon megosztható.
Amennyiben saját fényképedet véled felfedezni bármely írásomban és ezt bizonyítani is tudod, kérlek jelezd  és eltávolítom azt.  Előfordul, hogy egy utaspanasz kapcsán a levél írója nem saját fényképet mellékel. Észrevételedet megteheted az
INFO {kukac}KOZLEKEDES{pont}ORG
 
címen, vagy közvetlenül az írás alatti hozzászólásként. Fontos tudni, hogy amennyiben hozzászólásként jelented szerzői jogod sérelmét, azt azonnal megkapom.
[/wptab]
[wptab name=’METROTÉRKÉP’]

[/wptab]
[wptab name=’ÚJ METROTÉRKÉP’]
 

 
 
 
[/wptab]
[wptab name=’HÉV ÉS METRO ‘]

[/wptab]
[wptab name=’VILLAMOS’]

 
[/wptab]
[end_wptabset]
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük