INFORMÁCIO

 • A fórumban mindig az adott témához kell hozzászólni!
 • Illetlen, vulgáris kifejezések használata Tilos! Ismétlődés, végleges kizárást vonhat maga után.
 • Egymás szidalmazása illetve mások nevének, jó hírének  megsértése tilos! Ismétlődés, végleges kizárást vonhat maga után.
 • A  fórum reklám céljára nem használható
 • Műszaki okokból a hozzászólásba maximum 2 link illeszthető be. az ennél több linket tartalmazó hozzászólások moderációra várakozó státuszba kerülnek és csak kézi ellenőrzés után jelennek meg. Inkább két külön hozzászólásban tedd közzé a linket, úgy azonnal megjelenik.

A Fórumban található véleményekért és a feltöltött képekért semmilyen felelősséget nem vállalok, és amennyiben tudomásomra jut, hogy valamely vélemény vagy hozzászólás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a vitatott tartalmat azonnal eltávolítom.

Az oldal tartalma a forrás megjelölése mellett szabadon megosztható.

Amennyiben saját fényképedet véled felfedezni bármely írásomban és ezt bizonyítani is tudod, kérlek jelezd  és eltávolítom azt.  Előfordul, hogy egy utaspanasz kapcsán a levél írója nem saját fényképet mellékel. Észrevételedet megteheted az

INFO {kukac}KOZLEKEDES{pont}ORG

címen, vagy közvetlenül az írás alatti hozzászólásként. Fontos tudni, hogy amennyiben hozzászólásként jelented szerzői jogod sérelmét, azt azonnal megkapom.

 • A  honlap szándékosan adatokat nem gyűjt, nem tárol és nem ad tovább, az oldal egyes biztonsági rendszerei tárolhatnak adatokat lásd: Akismet ( spam szűró szolgáltatás)
 • Regisztrációra, feliratkozásra nincs lehetőség, így kezelendő személyes adat nem keletkezik
 • Az utaspanasz közvetlenül az érintett szolgáltatóhoz jut el, annak adatait, tartalmát a honlap nem tárolja, azok nem visszakereshetőek.  Az adatlap kitöltése a BKK esetében kizárólag az utaspanasz érdemi elbírálásához szükséges adatok megadását segíti. Az adatlapon megadott adatok szerkesztett email formájában jutnak el a panaszban érintett szolgáltatóhoz. Az adatlap üzenetté alakítása egy algoritmus alapján történik emberi beavatkozás nélkül.  A köldés gomb megnyomásával az adatlap törlődik és alaphelyzetbe áll, ezzel egyidőben az ott megadot adatok email formában kiküldésre kerülnek a szolgáltató (BKK) felé. Az ott megadott személyes adatokat az érintett társaságok kezelik (BKK,MÁV).
 • A honlapon keresztül a szolgáltató felé beküldött utaspanaszokat a honlap adminisztrátora, tulajdonosa, műszaki szolgáltatója nem ismeri  meg.
 • A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

  Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

 • A weboldalon hozzászóló felhasználókról információt gyűjtünk, mivel az oldal az Akismet anti-spam szolgáltatását használja. A gyűjtött információ függ a beállításoktól is, általában a hozzászóló IP címét, felhasználói ügynökét, a hivatkozó és weboldal URL-t tartalmazza (más információval együtt, amelyet a felhasználó közvetlenül megad, mint név, felhasználónév, e-mail cím és maga a hozzászólás).
 • Amennyiben úgy gondolja, hogy személyes adatai sérülnek kérem azt jelezze az info (kukac) kozlekedes.org  címen
 • Bármikor kérheti hozzászólása törlését, amely annak minden adattartalmára kiterjed ( email cím, felhasználónév, IP cím)
 • A honlap SSL tanúsítvánnyal rendelkezik   (A tanúsítvány titkosítja az Ön weboldala vagy levelező szervere és látogatói közötti kapcsolatot, ezáltal véd a két pont közötti lehallgathatóság ellen. SSL tanúsítvány használatával ügyfeleinek nem kell aggódnia amiatt, hogy az általuk beírt adatokat valaki más is elolvassa.)

A honlap technikai hátterét a DotRoll Kft. 1148 Budapest Fogarasi út 3-5. biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .