INFORMÁCIO

  • A fórumban mindig az adott témához kell hozzászólni!
  • Illetlen, vulgáris kifejezések használata Tilos! Ismétlődés, végleges kizárást vonhat maga után.
  • Egymás szidalmazása illetve mások nevének, jó hírének  megsértése tilos! Ismétlődés, végleges kizárást vonhat maga után.
  • A  fórum reklám céljára nem használható
  • Műszaki okokból a hozzászólásba maximum 2 link illeszthető be. az ennél több linket tartalmazó hozzászólások moderációra várakozó státuszba kerülnek és csak kézi ellenőrzés után jelennek meg. Inkább két külön hozzászólásban tedd közzé a linket, úgy azonnal megjelenik.

A Fórumban található véleményekért és a feltöltött képekért semmilyen felelősséget nem vállalok, és amennyiben tudomásomra jut, hogy valamely vélemény vagy hozzászólás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a vitatott tartalmat azonnal eltávolítom.

Az oldal tartalma a forrás megjelölése mellett szabadon megosztható.

Amennyiben saját fényképedet véled felfedezni bármely írásomban és ezt bizonyítani is tudod, kérlek jelezd  és eltávolítom azt.  Előfordul, hogy egy utaspanasz kapcsán a levél írója nem saját fényképet mellékel. Észrevételedet megteheted az

INFO {kukac}KOZLEKEDES{pont}ORG

címen, vagy közvetlenül az írás alatti hozzászólásként. Fontos tudni, hogy amennyiben hozzászólásként jelented szerzői jogod sérelmét, azt azonnal megkapom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..