Megjelent:: 2013, Sze 3, kedd

Nemzetközi Tesco-járat

tescoÉrdekes kezdeményezésre lettem figyelmes. Magyarország egyik hírhedten eladósodott településén, Esztergomban új szerződéses autóbuszjárat indul útjára. Mint az ismeretes a városban  2011.július 3-án forráshiány miatt megszűnt a helyi közösségi közlekedés. A kialakult helyzeten akkor a Tesco segített azzal, hogy a városban 4 ingyenes Tesco-járatot indított. 2013 október elsejétől immár nemzetközivé bővül az esztergomi Tesco-járat. Ettől az időponttól kezdve már Párkányból is indulnak ingyenes bevásárlóbuszok az esztergomi  Tesco áruházba. Az új nemzetközi Tesco-járat Párkány, vasútállomás megállóból  9:00, 10:00, 12.00, 14:00, 16:00, 18:00 órakor indul,  TESCO Esztergom megállóból: 9:30, 10:30, 12:30, 14:30, 16:30, 18:30 órakor.  Az autóbuszok útvonala :  Bérespart-Teraszok II. lakótelep – Teraszok I. lakótelep -Poliklinika – Jesenský utca – TESCO Esztergom áruház.

Nem igazán jártam utána, de nem hiszem, hogy sok olyan település lenne a világon ahol a város közösségi közlekedését egy kereskedelmi üzletlánc biztosítaná és még kevesebb olyan lehet ahol egy hipermarket nemzetközi bevásárló-járatot is működtetne ! Esztergomban nagyon tudnak valamit !

Látható 1 hozzászólás
Ezt írtad
  1. Avatar lovas norbert szerint:

    szeretnék rendelni egy tecso járatot a 22 kerűlet budatétény camponához

Hagyj Üzenetet!

Jogszabály-módosítás és az alkotmánybíróság döntése miatt a facebook hozzászólás lehetősége átmenetileg szünetel. Anonim módon továbbra is hozzá tudsz szólni minden bejegyzésemhez. Nincs szükség regisztrációra, csak egy tetszőleges név és villámposta cím megadására. A hozzászólások csak engedélyezésük után jelennek meg. Harmadik felet sértő tartalom nem tehető közzé. Megértésedet köszönöm!