Nemzetközi Tesco-járat

tescoÉrdekes kezdeményezésre lettem figyelmes. Magyarország egyik hírhedten eladósodott településén, Esztergomban új szerződéses autóbuszjárat indul útjára. Mint az ismeretes a városban  2011.július 3-án forráshiány miatt megszűnt a helyi közösségi közlekedés. A kialakult helyzeten akkor a Tesco segített azzal, hogy a városban 4 ingyenes Tesco-járatot indított. 2013 október elsejétől immár nemzetközivé bővül az esztergomi Tesco-járat. Ettől az időponttól kezdve már Párkányból is indulnak ingyenes bevásárlóbuszok az esztergomi  Tesco áruházba. Az új nemzetközi Tesco-járat Párkány, vasútállomás megállóból  9:00, 10:00, 12.00, 14:00, 16:00, 18:00 órakor indul,  TESCO Esztergom megállóból: 9:30, 10:30, 12:30, 14:30, 16:30, 18:30 órakor.  Az autóbuszok útvonala :  Bérespart-Teraszok II. lakótelep – Teraszok I. lakótelep -Poliklinika – Jesenský utca – TESCO Esztergom áruház.

Nem igazán jártam utána, de nem hiszem, hogy sok olyan település lenne a világon ahol a város közösségi közlekedését egy kereskedelmi üzletlánc biztosítaná és még kevesebb olyan lehet ahol egy hipermarket nemzetközi bevásárló-járatot is működtetne ! Esztergomban nagyon tudnak valamit !

Egy hozzászólás érkezett ehhez: “Nemzetközi Tesco-járat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .