Köszönöm a támogatást !

95_bkkSzeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a BKK társadalmi egyeztetésében és támogatta javaslatomat a 95-ös viszonylat útvonalának meghosszabbítását a Keleti pályaudvarig. Az egyeztetés lezárult és elérhetővé vált a BKK hivatalos közleménye amely tartalmazza a 95-ös vonal végállomásának áthelyezését a Keleti pályaudvar melletti most felépülő új autóbusz végállomásra.  Szintén szeretném megköszönni  Dr. György István főpolgármester-helyettesnek az ezirányba kifejtett támogató munkáját. Ez a változás nagyban megkönnyíti majd a kőbányaiak egy részének eljutását a 4-es metróhoz és a Keleti pályaudvarra, átszállás nélkül.

A BKK a nagyszámú beérkező észrevétel hatására foglalkozott a felvetéssel és döntött annak megvalósításáról. gyorgy Sajnálatos módon, csak egy év múlva, a “százlábú híd” felújítását követően. Ez a lépés kissé logikátlan, mivel épp a BKK az aki a minap a hídfelújítás kapcsán épp a közösségi közlekedés használatát javasolja. Ilyen esetben egyszerűsíteni célszerű az utazást és nem átszállásokkal megnehezíteni azt. Logikus felvetés elméletben a sávszűkítés miatt elhalasztani a járatbővítést az adott szakaszon, de feltételezem, hogy a troli buszsávja az átépítés ideje alatt is megmarad, hiszen ennek hiányában a folyamatos dugók miatt értelmetlenné válna a közösségi közlekedés üzemeltetése az adott szakaszon (Stadion – Keleti). Amennyiben a buszsáv már rendelkezésre áll akkor a plusz két meghosszabbított viszonylat (95/130) nagyban javítaná az építés alatt álló szakasz közlekedését. arról nem is beszélve, hogy hány autóssal több válaszataná, Kőbánya irányából inkább a közösségi közlekedést a dugóban való ácsorgás helyett.

Képek:  BKK

95

A teljes dokumentum elérhető itt:  te_m4_lezaro   A 95 -ös viszonylatot érintő részlet a 6. oldalon  olvasható !

2 hozzászólás érkezett ehhez : “Köszönöm a támogatást !

  1. Béla, hihetetlenül ostoba vagy. Egyrészt, amikor a finom és diplomatikus lekoptatást sikerként értékeled, másrészt amikor kihagysz egy ekkora ziccert. Van egy égbekiáltó hiba a BKK szövegében, de neked fel sem tűnt… Biztos annyira örültél a kis sikerednek, hogy a mosolyodtól nem tudtál olvasni 🙂

  2. Palacsinta- itt a lényeg az, hogy felmerült és papírra van írva a szándék. Szintén szerepel a jelentős számú észrevétel. Ennyi. Van hivatkozási alap.

    Hidd el nem ma születtem és van tapasztalatom. Vettem már részt választási kampányban és juttattam be embert a parlamentbe. Mindenhez türelem kell!

    Ami neked ma lepattintás az 5 év múlva a sikerhez vezető út eleje.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .