Időutazás BKK módra

8_a_BUSZIsmét érdekes összefüggésre lettem figyelmes. Ma ugye szerda , március 26.-a van. Miért ilyen fontos az időpont? Elárulom. A BKK közleményt adott ki tegnap arról, hogy az összes FUTÁR kijelzőt az éjszaka folyamán lekapcsolja, szoftverfrissítés miatt. A kijelzők lekapcsolását azért tartják elkerülhetetlennek, nehogy az utasokat megtévesztő, téves információkat jelenítsenek meg. A frissítés bizonyára megtörtént, mert a mai napon már sikerült lefényképezni a város legkihasználtabb viszonylatán egy olyan FUTÁR kijelzős járművet, amely bizony alaposan megtéveszti az utasokat. A fényképen egy olyan 7-es busz látható, amely FUTÁR kijelzői már a szombattól érvényes viszonylatjelzést jelenítik meg. Ma, szerdán még nem létezik Budapesten 8A viszonylat, ez csak szombaton indul útjára először a Gazdagréti térről a Keleti pályaudvarig ! A képen szereplő járművön a mai napon a hangos utastájékoztatás nem működött, csak a vizuális megállójelzés. A BKK ma még mindig a FUTÁR tesztüzeméről ír, megfeledkezve arról hogy legutóbb a 2014. március 31.-i üzembe helyezési határidőt véglegesnek, és megváltoztathatatlannak jelölte meg. Igaz volt már 2013 szeptemberi és novemberi időpont is. Közvetlen környezetemben több olyan FUTÁR oszlopot tudok mutatni amely még mindig nincs bekapcsolva, még tesztüzemben sem!

[nggallery id=17]

2 hozzászólás érkezett ehhez : “Időutazás BKK módra

  1. Gratulálok a BKK-nak.

    Sikerült ma ezzel a járattal utaznom, tehát akkor a jövőben jártam? Nem, csak a Rudas Gyógyfürdőig utaztam a Ferenciek terétől. Természetesen engem is megtévesztett elsőre, hogy akkor ez a busz most merre is megy?

    Tettem fel magamnak a kérdést de aztán nem hezitáltam sokat felszálltam. A járaton belül mindenhol a 8A jelzés szerepelt, az elektronikus paneleken is, hangos tájékoztatás nem volt. Egyedül hátul, ahogy az a képen is látszik, egy 7-es jelzés. Kevesen is utaztak a buszon ami mögöttünk jött 7-es busz pedig tömve volt.

    Ami másik érdekesség ezen az előre mutató járaton, hogy a leszállásjelzők nem működtek. Az volt a szerencsém, hogy az első ajtónál egy idős bácsi szállt le így még gyorsan előre tudtam szaladni és így leszállni. Utóbbihoz is gratulálok, hiszen kiváló műszaki állapotban indították útnak a járatot, buszt.

    Gurul, nem? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .