Hová tűnt a menetrend

95-os buszA 37-es villamos pályafelújítása miatt átmenetileg autóbuszok szállítják az utasokat. Ezek az autóbuszok érintik Kőbánya alsó vasútállomás Mázsa tér megállót. Az utasok tájékoztatása céljából ki is függesztették a 37V pótlóbusz menetrendjét. Ez rendben is van, csak azt nem értem, miért kellett a pótló menetrendjével teljesen eltakarni, az egyébként menetrend szerint  erre közlekedő 95-ös autóbusz menetrendjét? A képen is jól látszik, hogy a felső menetrendi tábla alatt, amely a 95-ös autóbusz menetrendje volt, az éjszakai busz menetrendje mellett lett volna szabad hely a pótló  menetrendjének kiragasztására.


Úgy néz ki, sikeres volt a figyelemfelhívás.  Két hét elteltével megjelent a menetrend. Igaz nem a régi helyén, de mégis olvasható.  Kíváncsian várom mi lesz a sorsa a villamospótló menetrendjét tartó táblának a pótlás befejezése után.

A BKK bejelentése alapján hamarosan  modern multimodális pályaudvar épül majd a Liget téren. Bízom benne, hogy a tervezés folyamán lesz majd valaki akinek a fejében megfordul, hogy a pályaudvar túloldalán a 95-ös megállójában naponta több száz ember várakozik és talán jut majd pénz egy fedett buszváróra is, hogy ne a fák alá a sárba kelljen behúzódni az eső elől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .