Gumicsizma és a BKK automata

orsÚgy néz ki a BKK szakembereinek sikerült megtalálni az Örs vezér tere metróállomásnál az egyetlen olyan pontot, ahová beesik az eső és össze is gyűlik az esővíz.  A kép tegnap készült , több órával az eső után. Jól látszik, hogy a burkolat  száraz, kivéve a két jegykiadó automata környékén, ahol a kockás felsős utas oldalról próbálja meg elérni az automata kezelőszerveit, hogy ne kelljen vízben állnia. A metróállomás  környéke fedett és védett az esőtől. Nem igazán értem, hogy a két automatát miért helyezték el, az egyetlen,  fedetlen részen. Ez a megoldás sem az automatáknak, sem a jegyet váltó utasoknak nem a legjobb.

Örs vezér tere metróállomás

4 hozzászólás érkezett ehhez : “Gumicsizma és a BKK automata

  1. A BkK ezeket az automatákat sokszor a lehető legrosszabb helyre teszi. A 4-6 villamosok megállóiban sem a várókba, tető alá, hane 5-10 méterrel arrébb a szabad ég alá teszik őket.

    1. XYZ- megnéztem párat és tényleg teljesen megfontolatlannak tűnik az elhelyezésük. A Corvin negyed aluljáróban a födémet tartó oszlopok elé tették az automatákat, miközben a régi telefonok falfülkéi üresek, vagy épp hajléktalanok laknak bennük.

  2. Az automaták előtt van ott vízelvezető, lehet,hogy megoldás lenne a kitakarításuk és akkor talán a funkciójukat is betöltenék 🙂

    1. ABC-igen az is megoldás lehet, de ha az automaták kerülnének tető alá akkor esőben sem ázna meg az aki jegyet vált és a jegye sem lesz vizes…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .