Utaspanasz – bejelentőlap

Szerző Közlekedés Megjelent 2013, szeptember 3, kedd With 2 Hozzászólás
Látható 7 hozzászólás
Ezt írtad
 1. Köszönöm megértésüket,

 2. Közlekedés szerint:

  Szöllősi Gábor néven nem érkezett utaspanasz.
  Minden panasz továbbításra kerül a BKK felé. Tapasztalatom szerint , nem válaszolnak..

 3. Óvári Lili szerint:

  Kedves Bkk!

  A mai napon (reggel 07:28 -as 104-es járaton) ismét probléma volt, nem először fordult elő, fel kellett volna vennem filmre, mivel a jáművezető újra csak bemutatkozott az utasok felé mutatott tiszteletlen megnyilvánulásával!
  Ha csak ez volna vele a probléma, akkor azt mondanám, hogy ez a saját gondja, de azért, ha ennek visszhangja van, akkor erről tudniuk kell!
  Ami a legfontosabb, hogy ma eltért az útvonaltól, pedig a robotsegítő (a megállóhely tájékoztató rendszer) bemondta: vízművek!
  Erre lekanyarodás nélkül tovább hajtott a bekötő út felé, s mi utasok szóltunk neki,hogy ne arra menjen!
  Erre felháborodott, s az ott álló fiatal fiúra förmedt: -Megzavart a dohány szag!
  Álljon hátrébb.
  Kérdezem, a zárt vezetői fülkében, hogyan érezhette a zavaró tényezőt, amikor a fiatalemberen a mellette állók és ülők közül senki sem tapasztalt ilyet!
  Nagyon kérem Önöket, hogy a kultúrált utazás érdekében csináljanak valamit ezzel a kopasz, túlsúlyos, vezetéshez fehér kesztyűt viselő személlyel, mert már MI utasok nem bírjuk elviselni azt a stílust, ahogy megnyilvánul, s amiket csinál!
  Ha tudnám a busz rendszámát, azt is megírnám, de remélem a sofőr azonosítható lesz leirásomból!
  Nagyon köszönöm előre is az intézkedést!

  Üdvözlettel:

  Óvári Lili

 4. Dorka szerint:

  Tisztelt Bizottság!

  Minden reggel a 133E autóbusszal közlekedem munkába, a Leányka utcától a Ferenciek teréig. Immárom 8 hónapos terhes vagyok, tehát nem sokáig, de azért még egy ideig élvezni si fogom a vendégszeretetüket. A busz többnyire tele szokott lenni, és elég megszokott dolog, hogy nem kapok ülőhelyet, ez teljesen beépült a tudatomba.
  Többnyire elől szállok fel, és megtámaszkodom a plexinél, hogy a sok idióta ne lökjön fel, plusz ha mégis valaki hasbavágna vagy ilyesmi, legalább lássa a vezető, és csináljon valamit. Soha nem volt ebből semmi gond, mivel a busz amúgy is tömve van, nem is tudnék beljebb menni. Még annyit hozzátennék, mindig kínosan ügyelek, hogy a sárga részre ne álljak, mert tudom, hogy az ott zavarja a vezetőt a kilátásban.
  Ma reggel is szépen felszálltam, odatámaszkodtam. Erre a bácsi rámkopog, lekezelő hangnemben hogy menjek beljebb. Még ehhez szánalmasan végig is mér. Mondom neki, nem akarok. Erre mutogat, hogy a sárga rész, meg tele a busz, meg társai. Végül beljebb mentem. A következő megállónál ugyan így ráripakodik egy tini korú lányra. Az hogy az utasok érzéketlen faszok, az egy dolog, volt időm hozzászokni, de hogy a járművezető így viselkedjen, az azért kicsit durva.
  Namost kérdem én, hogyha ez őt valóban zavarja, miért nem tud kedvesen szólni? Miért kell lekezelőnek lenni? Főleg ha egyszer betartom az utazási feltételeket.
  Javaslatom, hogy tartsanak a járművezetőnek önkielégítési szünetet, esetleg hölgy társaságot, ebben az esetben talán kevésbé lesz feszült. Igény szerint ismételje meg többször a tranzakciót! Tele a puttonyom az összes szociálisan érzéketlen bal**** vezetőjükkel.

  És nem, nincsenek illúzióim, úgysem történik semmi.

 5. Nagy Éva szerint:

  Tisztelt Bizottság!
  Sokat és sokan utazunk a 24,37,28-as vilkamoson.Baleset veszélyes mivel a lépcsök mozognak.Sok utast láttam vekem eggyül leesni.Mit kehet ez ügyben tenni.Azért mert 8.kerület itt is járnak tisztességes polgárok,akik megérdemelnének normális villamosokat.Vagy tudnak jobbat javasolni?Várom válaszukat.Tisztelettel.

Hagyj Üzenetet!

Jogszabály-módosítás és az alkotmánybíróság döntése miatt a facebook hozzászólás lehetősége átmenetileg szünetel. Anonim módon továbbra is hozzá tudsz szólni minden bejegyzésemhez. Nincs szükség regisztrációra, csak egy tetszőleges név és villámposta cím megadására. A hozzászólások csak engedélyezésük után jelennek meg. Harmadik felet sértő tartalom nem tehető közzé. Megértésedet köszönöm!